Study guides

☆☆

Q: How many weeks 7 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

There are 52 weeks in a year, so 52 weeks x 7 years = 364 weeks.

7 years and 5 weeks, 52 weeks are in a year

A million weeks is 7 million days, /365.25 is 19164.96 years.

400/56=7 years and 2 months

365 weeks, near enough. There will be one or two days over, depending on how many leap years.

it is 2709 days

roughly 2411

86 / 12 = 7.17 (7 years, 2 months)

7 years, 10 months, 16 days

365 * 4 = 1460 daysIn general, one of the 4 years will be a leap year, making 1461 days1460 / 7 =208 4/7 weeks if there is no leap year in the four years.208 5/7 weeks normally.

IT IS 2709 days

7 to 6 weeks

People also asked