answersLogoWhite

0


Best Answer

7 days = 1 week

50 days/ 7 days = 7 weeks + 1 day
7 weeks and 1 day

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2015-11-06 05:07:02
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.71
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
358 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many weeks and days are there in 50 days?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many days are there in 50 weeks?

350 days in 50 weeks.


How many days are in 50 weeks?

350 days are in 50 weeks (50 x 7).There are 350 days in 50 weeks.


How many weeks and days in 50 days?

Since there are 7 days in one week we can easily calculate how many weeks are in a 50 day period. There are 7 weeks and 1 day in 50 days. 7 Days * 7 Weeks = 49 Days. Since we needed 50 days we can just add on the extra day. 7 Days * 7 Weeks + 1 Day = 50 Days.


350 days is how many weeks?

50


How many full weeks in 50 days?

7 full weeks


How many full weeks are in 50 days?

7


How many days after Easter is Pentecost occur?

50 days/7 weeks


How many days are in 50 weeks also how many seconds are in that?

350 days and 30240000 seconds


How many weeks and day in 50 years?

50 years = 18,262.5 days = 2,608weeks 6.5days


Which mammal has an average length of pregnancy of 50 weeks?

There are many mammals with less and some mammals with more weeks of pregnancy, but the nearest to 50 weeks (350 days) is the Llama, which has a gestation period of 330 days.


How many days after Easter is the day of Pentecost?

It's 50 days (seven weeks) after Easter Sunday.


How many work days in 10 weeks?

Based on a standard 5 day working week, there would be 50 work days in 10 weeks.


How many days is in 80 weeks?

there are 560 days in 80 weeks


How many days in a dog week?

about 50 days, because one year for us is 7 for them, multiply 7 by the days in our weeks, u get 49, but when i did the math it was 49.7, therefore it is about 50 days.


How many hours in a year with 2 weeks leave?

52 weeks = 1 year 52 - 2 = 50 weeks 50 x 7 days x 24 hours = 8400 hours


How many weeks and days are in 33 days?

Four weeks and five days.


How much is 49 weeks how many days?

7 x 50 = 350 350 - 7 = 343


How many weeks is 126 days?

there is 18 weeks in 126 days


How many weeks are 40 days?

5 weeks and 5 days are in 40 days.


How many month in 50 weeks?

Unfortunately, months have different lengths. But you can get a general idea like this: Multiply your 50 weeks by 7, to get the number of days. Then divide the result by 30, which is roughly the number of days per month, to get the number of months.


50 years equals how many weeks?

There are 2,500 weeks in 50 years.


How many weeks after Easter is pentecost?

The Pentecost is usually seven weeks after Easter Sunday. The Pentecost usually comes 50 days after Easter. The days counted include Easter Day.


How many weeks and days in 40 days?

There are 5 weeks and 5 days in 40 days


How many weeks and days are 90 days?

90 days is 12 weeks and 6 days.


How many weeks is 284 days?

40 weeks and 4 days