Study guides

☆☆

Q: How many weeks are equal to 10 years explain?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

312 weeks

75 weeks is about 1.437 average years.

520

104

There are 52 weeks in one year. Therefore, 6 years is equal to 52 x 6 = 312 weeks.

There are 52 complete weeks in one year. Therefore, 208 weeks is equal to 208/52 = 4 years.

365 weeks, near enough. There will be one or two days over, depending on how many leap years.

Assuming a week of exactly 52 weeks, 506 weeks is equal to 506/52 = 9.7307692 recurring (that is, 9.7307692307692...) years or 9 years 38 weeks.

Assuming a year duration of exactly 52 weeks, there are a total of 1642/52 = 31 years 30 weeks in 1642 weeks.

There are 52 weeks in a year. Therefore, 240 weeks is equal to 240/52 = 4 remainder 32 or four years 32 weeks.

1 year = 52 1/7 weeks (not counting leap years) 21 years = 1095 weeks (with some days left over if you are counting leap years) ■

Assuming three consecutive years of no more than 52 consecutive beginnings of a week, 143 weeks is equal to 143/52 = 2.75 years.

People also asked