Best Answer

A year has approximately 52 weeks; you can multiply by that number to get an approximation. Or, if you need more accuracy, convert the years to days, then divide by 7.

Q: How many weeks are in 18 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

936 weeks* * * * *A year is not 52 weeks but 52 weeks plus 1 day (or 2 in a leap year). Allowing for these, 18 years is 1 or 2 days more than 939 weeks.

18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.

There are 2 4/7 weeks in 18 days.

126 days is 18 weeks.

18 weeks x 168 hours/week = 3,024 hours in 18 weeks

Related questions

1 year = average 52 weeks 52 x 14 = 728 746 - 728 = 18 Answer: 14 years 18 weeks approximately

936 weeks* * * * *A year is not 52 weeks but 52 weeks plus 1 day (or 2 in a leap year). Allowing for these, 18 years is 1 or 2 days more than 939 weeks.

Since a year has 52 weeks, you can convert the years to weeks, then add all weeks for the total. For example: 5 years + 11 weeks = (5 years x 52 weeks) + 11 260 + 11 = 271 weeks Another example: 18 years + 26 weeks = (18 years x 52 weeks) + 26 weeks = 936 + 26 = 962 weeks

In K-12 it's 18 weeks.

18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.18 weeks and 1 day.

There are 2 4/7 weeks in 18 days.

126 days is 18 weeks.

18 weeks x 168 hours/week = 3,024 hours in 18 weeks

there are 211 weeks in 4 years and 3 weeks

There are two years in 104 weeks.

208 weeks are in 4 years.

38 years, 24 weeks