Best Answer

The easy assumption is to multiply 52 (weeks in a year) x 1,000,000= 52,000,000 weeks. But this does not account for leap years and such.

It is typically said that 1 year = 52 weeks, but actually it is 52 weeks + 1 day for

most years (leap years have an extra day)

On average a year has 365.25 days (1/4 day for the extra day every 4 years).

But on each century year, there is no 'leap day', with the exception of milenium years.

So each century has 365 * 100 + 24 (leap year days) = 36524 days in a century.

Each milenium has (36524 * 10 centuries) + 1 leap day = 365241 days per thousand years.

Since 1 million = 1000 * 1000, we have 365241 * 1000 = 365,241,000 days in

1 million years.

Then divide 365,241,000 days by 7 (days in a week) = 52,177,285.71429 weeks

🙏

🤨

😮

Q: How many weeks are there in one million years?

Write your answer...

Submit

Related questions

52,177,457 weeks.

1,923 years

One year = 52 weeks1 million weeks / 52 = Approximately 19, 231 years

1 million (1000000)

There are about 52 weeks in one year. Multiply this by 12 years, and you get 624 weeks.

Believe it or not, there are actually One Million Years (1,000,000) in One Million Years, but don't tell anyone, lets keep it our little secret.

234 weeks

93 weeks divided by 52 weeks (one year) = app. 1.79 years

1,000,000/4= 250,000

One

Therea re 52 weeks in one year so in 1.5 years there are 52 weeks + 26 weeks, which is 78 weeks.

About 1.9 years.

1 million years

One million is one thousand thousands. Three million is then three thousand thousands.

12 million. 12 months in one year multiplied by a million.

5214.29

78.

128 weeks 52 weeks in a year26 in half a year =128 weeks

Too many.

There are 52 complete weeks in one year. Therefore, 208 weeks is equal to 208/52 = 4 years.

There are 52 weeks in one year. Therefore, 6 years is equal to 52 x 6 = 312 weeks.

There are 104 weeks in 2 years and there are 52 weeks in 1 year and there are 24 months in 2 years and there are 12 months in one year

365 weeks, near enough. There will be one or two days over, depending on how many leap years.

(1/2) x (million) x (52 weeks of a year) = 26 million weeks of a year

About 2740