answersLogoWhite

0


Best Answer

104 WEEK

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-04-19 21:35:55
This answer is:
๐Ÿฆƒ
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards

J's study guide

1 card

What is the name of Steve on minecraft's name

โžก๏ธ
See all cards

Steel Tip Darts Out Chart

96 cards

170

169

168

167

โžก๏ธ
See all cards

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many weeks equals 2 years?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many years is 88 weeks?

At 52 weeks per year, 88 weeks equals 1.69 years (to 2 dp)


How many years equals 732 work days?

2 years, 42 weeks, 2 days


How many years are there in 100 weeks?

2 years and 2 weeks


336 hours equals how many weeks?

2 weeks exactly


How do you work out to get 104 for 2years equals how many weeks?

Because there are 52 weks in a year and 104/52 = 2 years


14 days equals how many weeks?

2


How many years are in 99 weeks?

This is 5 weeks and 2 days short of 2 years.


How many years is 132 weeks?

132/52 weeks in year = 2.54 years ( about 2 1/2 years)


How Many Weeks Are In 2 Years?

104 weeks


How many weeks is 3 years?

156 weeks are in 3 years. 52 weeks are in 1 year, and 104 weeks are in 2 years.


2 weeks equals how many hours?

336 hours


How many years is 120 weeks?

2 years and 16 weeks. So around 2 1/4 years. There are 52 weeks in a year, and around 4-5 weeks in a month.


How many years in 210 weeks?

4 years and just under 2 weeks.


How many weeks are there in 2 years?

There are 104 weeks in 2 years and there are 52 weeks in 1 year and there are 24 months in 2 years and there are 12 months in one year


2 weeks plus 3 weeks 6 days equals?

2 weeks plus 3 weeks 6 days equals 41 days.


2 years and 2 weeks is how many weeks?

1 year = 52 weeks 2 yr 2 week = (52 x 2) + 2 weeks = 106 weeks


224 days equals how many months?

224 days = 32 weeks = 7 months 2 weeks.


How many weeks in 3 years and 2 months?

their is 165 weeks in three years and two months


How many years is 701 weeks?

13 years, 25 weeks. Call it 13 and 1/2


How many weeks are in two years?

104.36 52.18 weeks in 1 yr 52.18 x 2 =104.36 weeks


How many weeks there are in 2 years?

Approx: 104.354914 weeks


How many weeks and days are in 5000 years?

714 weeks, 2 days


How many years is 897 days?

It is about 2 years, 5 months and 2 weeks or 2.45 years.


How Many Years Is 2 Terms?

2 presidential terms equals to 8 years.


How many years are in 260 weeks?

There are 5 years in 260 weeks, since there are 52 weeks in one year