Best Answer

52 weeks times 11 years is 572 weeks. OR-

There are 365 days in a year, times 11 gives 4,015 days less two days for the two leap years that would occur in eleven years. 4,013 divided by 7 is 573.3 weeks.

* * * * *

OR you might prefer a correct answer.

365 days in an ordinary year. Any 11-year span will include 2 or 3 leap years. You therefore ADD 2 or 3 days giving a grand total of 365*11 + 2 or 365*11 + 3 days. That is, 4017 or 4018 days.

Divide by 7 to give 573.86 weeks or 574 weeks.

Study guides

☆☆

Q: How many weeks in 11 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

There are 572 weeks in 11 years.

11 years is 573.95 weeks.

Since a year has 52 weeks, you can convert the years to weeks, then add all weeks for the total. For example: 5 years + 11 weeks = (5 years x 52 weeks) + 11 260 + 11 = 271 weeks Another example: 18 years + 26 weeks = (18 years x 52 weeks) + 26 weeks = 936 + 26 = 962 weeks

11 months and 2 wks

104 weeks is approximately 1 year, 11 months, and 29 days.

There are 110,880 minutes in 11 weeks.

52 approximately = 1 year 520 approximately = 10 years 52 + 520 = 572 1 + 10 = 11 so 572 weeks approximately = 11 years so 570 weeks approximately = 11 years depending on leap years etc

there are 211 weeks in 4 years and 3 weeks

208 weeks are in 4 years.

38 years, 24 weeks

There are two years in 104 weeks.

681 weeks is 13.1 years.

People also asked