Best Answer

There are 2 weeks in a fortnight, so the answer is 6 weeks.

Q: How many weeks in three fortnights?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 2 weeks in a fortnight, so the answer is 9 fortnights.

8 i think

Two weeks are a fortnight therefore the answer is 10

A fortnight is equal to 14 days (or two weeks). Thus, a 7 month period would be equal to 14 fortnights. The math: 7 months = 28 weeks 1 fortnight = 2 weeks 28/2 = 14 fortnights.

There are: 7*2 = 14 weeks

Related questions

There are 2 weeks in a fortnight, so the answer is 9 fortnights.

There are 2 weeks in a fortnight, so there 16 weeks in 8 fortnights.

4 weeks.

A fortnight is two weeks, so 8 weeks would be 4 fortnights.

A decade lasts on average almost 261 fortnights (almost 522 weeks).

8 i think

There are 2 weeks in a fortnight, so the answer is 20 weeks.

Two weeks are a fortnight therefore the answer is 10

There are 52 full weeks in one year. There are 2 weeks in a fortnight. Therefore, one year is equal to 52/2 = 26 fortnights.

There are 52 weeks in a year. A fortnight is a period of two weeks, sto divide 52 in half gives 26 fortnights in a year. This is more accurate than saying there are 2 fortnights per month - which would work out as 24 fortnights in a year.

A fortnight is equal to 14 days (or two weeks). Thus, a 7 month period would be equal to 14 fortnights. The math: 7 months = 28 weeks 1 fortnight = 2 weeks 28/2 = 14 fortnights.

3 years = 1095 or 1096 days = 1095/14 or 1096/14 fortnights = 78.2 or 78.3 fortnights.