answersLogoWhite

0


Best Answer

in 40 days there are 5 weeks and 5 days

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2011-04-25 21:54:03
This answer is:
๐Ÿ™
1
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards

J's study guide

2 cards

What is the name of Steve on minecraft's name

What is love

โžก๏ธ
See all cards

Steel Tip Darts Out Chart

96 cards

170

169

168

167

โžก๏ธ
See all cards

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many weeks is 40 days?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many weeks are 40 days?

5 weeks and 5 days are in 40 days.


How many days are in 40 weeks?

There are 280 days in 40 weeks.


How many weeks and days in 40 days?

There are 5 weeks and 5 days in 40 days


How many days is 40 weeks?

40 weeks is 280 days (40 x 7).


How many weeks in 40 days?

There are 7 days in one week. Therefore, 40 days is equal to 40/7 = 5.714285 recurring (that is, 5.714285714285...) weeks or 5 weeks 5 days.


How many days is in 80 weeks?

there are 560 days in 80 weeks


How many weeks is 284 days?

40 weeks and 4 days


How many days does a pregnancy result last?

About 280 days. Typical pregnancy is 40 weeks. 40 weeks x 7 days a week would be 280 days.


How many days in 40 weeks?

There are 7 days in a week therefore 7 times 40 = 280 days


How many weeks are there in 40 days?

40 / 7 = 5weeks 5days = (5 and 5/7) weeks = 5.7143 weeks (rounded)


How many weeks are forty days?

There are seven days in a week. 40/7=5.714 or about six weeks.


How Many Days Do You Have Of Pregnancy?

it's supposed to be 40 weeks (280 days) but 42 weeks is not uncommon.


How many days are in twelve weeks minus the weekends?

That's about 40 days....


How many weeks in 285 days?

There are 7 days in one week, so divide 285 by 7.The answer is 40 whole weeks and a remainder of 5 days.


Is 40 days 4 weeks?

No 28 days is 4 weeks 40 days is 5 weeks 5 days


How many weeks are you pregnant if you have 7 weeks and 6 days left?

Normal pregnancy is 40 weeks (37 to 42 weeks is accepted as normal) 40 - 8 weeks = 32 weeks - 1 day = 31 weeks 6 days


How many minutes in 40 weeks?

40 weeks are 40x7=280 days. 280 days are 280x24=6720 hours. 6720 hours are 6720x60=403200 minutes


How many weeks it take intill 40 days?

There are 7 days in a week. So 40 days is equivalent to 40 ÷ 7 = 5⁵/₇ weeks which is 5 weeks 5 days. The fraction to the side of 5 in the line above should read 5/7.


40 days to 4 weeks?

4 weeks = 4x7 = 28 days


How many days are 40 weeks?

Since each week has 7 days, just multiply the number of weeks times 7.


How many weeks is a normal full term pregnacy?

A normal, full-term pregnancy for a human is usually 40 weeks. However, anything between 39 weeks 0 days and 40 weeks 6 days is considered full-term.


How many months weeks days are there in 40 days?

It's better to stay away from months since they have differing numbers of days. Call that 7 weeks and 5 days.


What does 40 days equals in weeks?

Five weeks, five days.


How many weekends are in a school year?

its 80 because if you were to have 40 weeks in a school year time that by 2 and turn it into days.


How many days is 8 working weeks?

Given a standard 5 day week, it is 40 days.