Q: How many weeks is 52 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.52 weeks * 2 days = 104 days.

364 days

52 (and 2 days).52 (and 2 days).52 (and 2 days).52 (and 2 days).

52 weeks is 364 days (7 days in a week; 52 X 7 = 364. )1 week = 7 days52 x 7 = 364 daysanswer: 364 days.

365 days = 52 full weeks365 days * 1 week/7days= 52.14 weeks= 52 full weeks

Related questions

52 weeks * 7 days per week = 364 days

52.3 weeks, which would be 52 weeks and 2 days.

52 whole weeks plus 2 days

There were 52 weeks and 2 days in 2012.

52 weeks, 365 (and 1/4) days

Seven weeks is 49 days 52 - 49 = 3 Eight weeks is 56 days 56 -52 = 4 Hence 52 days is nearer to 7 weeks

In the year 1984 there were 52 weeks and 2 days.

In a regular year there are 365 days, so that is 52 weeks and 1 day. In a leap year there are 366 days, so that is 52 weeks and 2 days.

52 weeks and 2 days. Non-leap years have 365 days, 1 day more than 52 weeks of 7 days each. Leap years have 366 days.

In 2013 there are 52 weeks and 1 day.

Their are 52 weeks in a year. Their are also 365 days in a year. =)

A regular year is 52 weeks and 1 day. A leap year is 52 weeks and 2 days.