Study guides

☆☆

Q: How many yards are in 105 yards with how many inches left over?

Write your answer...

Submit

Related questions

1 and you have 16 inches left over

Two and 18 inches left over

4 yrds and some left over inches. Exact answer is 4.02777778.

4 inches equals 4 inches, their are 36 inches needed to make one yard lol.In order to find how many yards in an inch with inches left over, the amount of inches has to be at least 36, then simply use old school division to find the answer (division with a no decimal remainder). For example how many yards with inches left over in 37 inches? 37/36=1 R 1 or 37 inches divides into one group of 1 yard (36) with 1 left over (remainder is the inches left over. Or simply take I/36=Y (any answer with a remainder is number of inches left over). I=inches you wish to find out how many yards are in, the number of inches must be 36 or more for this to work correctly. R I =if its a remainder the remainder is the number of inches left over 38/36=1 r 2 38 inches have one yard (36) and 2 inches left over

3 yards with 1 foot left over.

One yard is 36 inches. There would be 9 inches left over.

4 yards is 12 feet, so you would have 4 inches left over

A yard is 36 inches 4 yards is 36 x 4 = 144. He'd have 4 inches left over.

5/12 yd = 15 inches

Just barely over 2. (2.05)

11 with 2 inches left over.

It should be a little over 19 yards.

One meter is 39 inches. One yard is 36 inches. 50 yards is therefore just over 46 meters.

there are seven two feet in five yards with one foot left over.

Just over 10 yards. (10.2)

One yard. There is one foot left over.

3 full feet, and then some inches are left over.

There are 3 feet in a yard. If you take away 1.3 from 3 you get: 1.7 yards left over.

29 times, with 2 inches left over.

1 metre = 39 inches approx. 22 yards = 66 feet = 792 inches 792 / 39 = 20.3 approx. So just over 20 metres

2 yards.

A foot is 12 inches, 5x12=60 plus 8 left over= 5'8"

Answer1 Foot with 4 Inches left over. 1 n 3/4.

Depends in what unit you want an answer in... It equals a little over 10metres, and/or a little over 12 yards...

It is about 166.67 cubic feet and you will need just over 6.17 cubic yards of concrete.