Best Answer

There are 36 inches in one yard. Therefore, 42 inches is equal to 42/36 = 1.16 recurring (that is, 1.16666..) yards.

Q: How many yards are there in 42 inches?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

There are 36 inches in a yard 342/42 = 19/2 yards or 9.5 yards

14 yards are in 42 feet.

42 feet is equivalent to 14 yards.

8 yards = 288 inches, since there are 36 inches in a yard.

135 inches = 3.75 yards

Related questions

There are 36 inches in a yard 342/42 = 19/2 yards or 9.5 yards

42 inches = 1 yard and 6 inches

1 yard, six inches

1 yard = 36 inches so 6 yards = 36*6 = 216 inches. Simple!

42 yards is 0.04 kilometer.

14 yards are in 42 feet.

42 feet is equivalent to 14 yards.

A yard is 36 inches. 1.5 yards is 54 inches. A foot is 12 inches. 3.5 feet is 42 inches. So, 1.5 yards is 12 inches or 1 foot more than 3.5 feet.

1.16667 yards.

1 metre = 1.0936133 yards 42 metres = 45.9317586 yards

8 yards = 288 inches, since there are 36 inches in a yard.

12in to a foot, 3 ft to a yard 4 yds x36 = 144 inches