Best Answer

Just under 3 years. A year is 52 weeks and a day, a leap year is 52 weeks and 2 days. 156 weeks would be 3 days short of 3 regular years.

Q: How many year in 156 weeks?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

At 52 weeks in a year, it would be 3 years

Being that there are 52 weeks in a year and 36 months is three years, the answer is 156 weeks.

If you consider 52 weeks in a year, then there are 156 weeks in three years. Hence (9/156)x100 = 900/156 = 5.77%

There are: 156/52 = 3 years

There are 156 weeks in 3 yrs.

Related questions

156 weeks / 52 weeks per year = 3 years

At 52 weeks in a year, it would be 3 years

if there is 52 weeks in a year times that by 3 = 3 years

Being that there are 52 weeks in a year and 36 months is three years, the answer is 156 weeks.

3 x 52 = 156

There are 52 weeks in 1 year, so in 3 years there would be 156 weeks.

If you consider 52 weeks in a year, then there are 156 weeks in three years. Hence (9/156)x100 = 900/156 = 5.77%

there are 52 weeks in one year. If your questioon would be how many weeks are in 3 years, you would add 52+52+52=156. I hope this helped you!

156 weeks

There are: 156/52 = 3 years

Well you have a Friday night, Saturday night, and Sunday night. There are 52 weeks in a year. 3x52=156

There are 24 x 7 = 168 hours in one week. Therefore, 156 weeks is equal to 156 x 168 = 26208 hours.