Q: How many years are in 36 months?

Write your answer...

Submit

Related questions

12 months x 36 years = 432 months

There are 36 months in three years.

36 months

12 months = 1 year so 36 months = 36/12 = 3 years.

1yr = 12 months 36 months / 12 = 3 yrs

36 months

3 years = 12*3 months = 36 months. 1 trimester = 3 months so 36 months = 36/3 = 12 trimesters.

3

36

36

432

36 months is 3 years.

3 years. 12 months each year. 12 x 3 equals 36. 3 years.

36

45

1 year = 12 months 2 years = 24 months 3 years = 36 months . . 8 years = 96 months

36 (3 years x 12 months in a year)

There are 42 months in 3 1/2 years. months in 3 years = 3 x 12 = 36 months in half a year = 6 therefore months in 3 and a half years = 36+6 = 42 months

36 months is 3 years.

Being that there are 52 weeks in a year and 36 months is three years, the answer is 156 weeks.

3 times 12= 36 36 plus 5= 41 3 years 5 months = 41 months is that what you mean?

It is 36 times as long. 6 years x 12 months a year = 72 months 72/2 = 36

1 year = 12 months 2 years = 24 months 3 years = 36 months . . 10 years = 120 months . . 20 years = 240 months 21 years = 252 months

36 calendar months is three years and will be 1095 days or 1096 if including a leap year February (29 days versus 28). In Julian years, 36 months is 1095.75 days.

12 months in 1 year times it by 3 miraculously you get 36 months