Study guides

Q: How many years is 15 months?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 12 months in a year. Therefore, 15 years is equal to 15 x 12 = 180 months.

15 years and 2 months.

180 months

12 x 15 = 180 months

15 years

There are 180 months in 15 years, and just in case you were wondering, that's 5,478 days.

Trimester = 3 months. So 15 trimesters = 15-*3 = 45 months = 3.75 years. Trimester = 3 months. So 15 trimesters = 15-*3 = 45 months = 3.75 years. Trimester = 3 months. So 15 trimesters = 15-*3 = 45 months = 3.75 years. Trimester = 3 months. So 15 trimesters = 15-*3 = 45 months = 3.75 years.

180 months.

There are 12 months in one year. Therefore, 189 months is equal to 189/12 = 15.75 years, or 15 years 9 months.

There are 12 months in one year. Therefore, 180 months is equal to 180/12 = 15 years.

15 months = 1.25 years

27 years, 4 months, 15 days.

8 years, 10 months and 17 days.

a couple of months

12 months = 1 year so 15 months = 15/12 = 1.25 years.

1.25 years

1.25 Source: Basic maths.

15 weeks = about 4 months.

15 months = 657,000 minutes.

15 months = 657,000 minutes.

15 and a half years

As of December 2016, it is 15 years and 3 months, but that will continue to change.

15 divided by 12. 1 and 1/4 years

There are 60 months in 5 years.

How many months is 3.25 years

People also asked