More answers

365

Q: How manys days in the year 1997?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

31 days.

1029 days

About 1.6 years or 1 year, 32 weeks.

2010-1997=13 years. There are 365 days in a year. After that it depends on when you were born in 1997 and to what day you are counting to in 2010.

186000s/(60s/min)=3100 min3100min/(60min/h)=51.667 h51.667h/(24h/day)=2.152778 days

Related questions

There are about 120 days into the year to reach April 30th.

5 days per week

31 days.

Approximately 37.375 days.

2678400

8x7=56

1029 days

88-74

10 days.

The year 1997 was not a leap year and therefore contained 365 days.

365 days in 1997 because was not a leap year because 1997 ÷ 4= 499

A normal period is 28 days apart. Exactly 4 weeks. It can be 25 days to 32 days