Best Answer

24 hours are in a day

7 days are in a week

24x7= 168 hours are in a week.

How do you spell meny, should be your next question , ( many)

Q: How meny hours in 7 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

7 x 4 = 28

There are 24 hours in a day. Some months have 30 days = 720 hours Some months have 31 days = 744 hours One month has 28 days = 672 hours

24

1 year = 8,765.8 hours.

There are 7 Days and 7 hours in 175 hours

Related questions

There are: 7*7 = 49 days

7 x 4 = 28

It depends which month if it is a month with 31 days then 744 hours. hope that helps=)

There are 24 hours in a day. Some months have 30 days = 720 hours Some months have 31 days = 744 hours One month has 28 days = 672 hours

168 Hours is 7 Days.

24

365

1 year = 8,765.8 hours.

There are 7 Days and 7 hours in 175 hours

8760 hrs

17 days and 17 hours minus 8 days and 7 hours equals 9 days and 10 hours.

In 2010, there are 31 days in January.