Q: How much is 15 percent off 85 pound?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

15 percent off 70 pound = £59.515% off of £70= 15% discount applied to £70= £70 - (15% * £70)= £70 - (0.15 * £70)= £70 - £10.5= £59.5

15% * 18 pound = 2.70 pound.18 - 2.7 = 15.30 poundHowever if you misspelled and actually mean 15 percent of18, then the answer is 2.70 pound. ("off" means 18 minus 15% of 18)

15% off 26 pounds = 26 - 26*15/100 = 26 - 3.90 = 22.10

20.25 off.

£2.70

Related questions

15 percent off 70 pound = £59.515% off of £70= 15% discount applied to £70= £70 - (15% * £70)= £70 - (0.15 * £70)= £70 - £10.5= £59.5

15% * 18 pound = 2.70 pound.18 - 2.7 = 15.30 poundHowever if you misspelled and actually mean 15 percent of18, then the answer is 2.70 pound. ("off" means 18 minus 15% of 18)

15% off 26 pounds = 26 - 26*15/100 = 26 - 3.90 = 22.10

what is 10 percent off 399.00

20.25 off.

£2.70

233.75

35.70

68

105.00 off, leaving 595.00

15%

This is an increase of 106.7%