Study guides

☆☆

Q: How much is 212 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

1 hr = 60 min → 212 hr = 212 × 60 = 12720 min

It is 212 minutes.

3 hours, 32 minutes

3 minutes and 32 seconds

3 hours 32 minutes.

212 minutes

212 pounds = 96.1 kilograms.

you are doing 212 times as much land so you need 212 times as much roundup. 212*48 = 10176 oz. or 636 lb.

12 hours and 22 minutes

60.5 minutes by alpha or beta

212

To find your answer, divide the number of miles (212) by the speed (75 mph). 212 divided by 75 = 2.83 hours. If you need your answer in hours/ minutes, then there is another step. You need to figure out how many minutes are in .83 hours. There are 60 minutes in one hour. So you need to multiply .83 x 60 to find the minutes. The answer is 49.8 or rounded up, 50 minutes. So your final answer is 2 hours and 50 minutes.

People also asked