Top Answer

84 is the answer. There is 12 in a dozen so 7 dozen is 7 * 12 = 84. If its a "bakers dozen" (which is 13) then it would be 7 * 13 = 91

🙏

38🤨

52😮

36😂

32Loading...

The anserw is 84 is in 7 dozen you just multiply 12 by 7.

A dozen is 12 and so 7 times 12 = 84

A dozen is twelve. A dozen dozen is 12 x 12 = 144

A dozen is 12. For an example a dozen donuts

A dozen is 12.

There are 12 in a dozen.

a dozen is twelve, so it follows that your question is 12-7. the answer is five!

A dozen is 12. A baker's dozen is typically 13, but it less standard than a regular dozen.

Dozen is twelve. So it would be 12 stamps in a dozen.

A dozen means 12.

A bakers dozen =13

A dozen is twelve; a half dozen is therefore six.

A dozen is 12, so three dozen would be 36.

You are left with 7 because in a dozen, you have 12 of that object. Thus if you break 5 eggs from the dozen you are left with 7.

The cost of 2 dozen oranges in 2009 varied between different vendors. On average, the cost was between $7 and $8.

2 dozen equals 24 1 dozen = 12 2 dozen = 24 3 dozen = 36

A dozen of anything equals 12 . A Baker's Dozen is 13.

7

$20

13 dozen is 13x12=156

As a fraction it is 7/12

13 - And it's called a "Baker's Dozen". A normal dozen is only 12

1 dozen = 12 so 18 dozen = 18*12 = 216

A dozen of eggs in 1994 was $0.87

$0.61 a dozen