Study guides

Q: If there twice as many dimes then quarters in 2.25 how many dimes are there?

Write your answer...

Submit

Related questions

225 of them.

225

225 pennies

9 quarters make 9x25 =225 cents. Every 5 is a nickel so you get 225/5= 45 nickels. Or, if you like, 5 nickels in a quarter, so 9 quarters make 9x5=45 nickels.

225 (6 quarters being 1½)

225

225

If that's 3 and 3/4 hours, the answer is 225 minutes.

225

25q + 10d + 5n = 325 d = 5 + q, n = 2d = 10 + 2q so 25q + 10(5 + q) + 5(10 + 2q) = 325 ie 25q + 50 + 10q + 50 +10q = 325 1e 45q = 225 ie q = 5, so d = 10 and n = 20 Check (5 x 25) + (10 x 10) + (20 x 5) = 125 + 100 + 100 = 325 QED

The number is 15 times 15 = 225

900 ÷ 4 = 225

300*3/4 = 225

Assuming question means hoursas does not say what 3 and 3 quarters is1 hour = 60 minutes1/4 hour = 15 minutes60 + 60 + 60 + 15 + 15 + 15 = 225 minutes

225 feet by 225 feet is 1.162 acres.

how many cups in 225 g grated carrots??

.225 liters.

Tip: When you get a question like How many times does 4 go into 225?, just think of it as how many times you can fit 4 into 225.

Answer: 225 " = 6.25 yds.

225 inches = 6.25 yards.

225 calories is about 0.9414 kJ

225 grams = 7.94 ounces.

225 grams = 7.94 ounces.

225 KB = 0.225 MB

225 yards = 205.74 meters.