Study guides

Q: How much money is 55 nickels?

Write your answer...

Submit

Related questions

55 nickels

one dollar and 55 cents

350 dollars is 7000 nickels.

56 nickels is $2.80

How much is 3.6 million nickels in dollars

There are 20 nickels to a dollar. 117 nickels equal 5 dollars 17 nickels.

70¢

$150,000

A nickel is worth 5 cents so 55 nickels are worth 5 * 55 = 255 cents, or $2.55

$2 for the nickels (40 nickels) $.50 for the pennies ( 50 pennies)

$2.00

A nickel is 5 cents. $2.75 is 275 cents. 275 / 5 = 55 nickels.

4 dollars.

one dollar

1.85

10 quarters 32 dimes and 17 nickels is $6.55

Twenty nickels = a dollar, forty nickels = two dollars, eleven nickels = fifty-five cents, so your total is two dollars fifty-five cents.

A nickel is 5 cents. 29,000 nickels are worth 29000*5 = 145000 cents, or $1450.

13 nickels

$25.65 = 513 x $0.05

5 nickels and three dimes

20 nickels = 1 dollar so 500 million nickels = 500 million / 20 = 25 million dollars.

1 nickel = 5 cents therefore 25 nickels = $1.25

11 of them.

5000/20 = $250.00