Q: How much seconds are in 60 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

40 minutes = 2,400 seconds (multiply minutes by 60 to get seconds).

1 minute = 60 seconds so 5 minutes = 5*60 = 300 seconds. Simple!

300 seconds = 5 minutes300 seconds * 1 minute/60 seconds= 300 minutes/60= 5 minutes

Since there are 60 seconds per minute, in 5 minutes there are 300 seconds.

There are 60 seconds in a minute. There are 60 minutes in an hour and there are 24 hours in one day.

Related questions

1,620 seconds = 27 minutes (divide seconds by 60 to get minutes).

40 minutes = 2,400 seconds (multiply minutes by 60 to get seconds).

1 minute = 60 seconds so 5 minutes = 5*60 = 300 seconds. Simple!

300 seconds = 5 minutes300 seconds * 1 minute/60 seconds= 300 minutes/60= 5 minutes

540 seconds Ã· 60 seconds/minute = 9 minutes.

60 seconds in a minute 60 minutes in an hour 60 x 60 = 360.

Since there are 60 seconds per minute, in 5 minutes there are 300 seconds.

1 minute = 60 seconds→ 60 minutes = 60 x 60 seconds = 3,600 seconds

There are 60 seconds in a minute. There are 60 minutes in an hour and there are 24 hours in one day.

36.6 seconds. 60 seconds = 1 minute, therefore, 0.61 * 60 = 36.6 seconds

There are 60 seconds in one minute.To work this out multiply 60 (seconds) by 60 (minutes) 60 x 60 = 3,600Therefore there are 3,600 seconds in 60 minutes.

There are 156 times 60 = 9360 seconds