You will burn about 54 gallons of gas on the trip. This will cost you about $162.00
950Ã·25=37 gallons needed for the trip. 37 x $3.40 = $125.80 you will spend on fuel.
448 miles is the answerheres the computation:$24 - cost for the trip$1.50 per gallon of Gas28 miles per gallon$24/$1.50= 16 gallons16 gallons X 28 miles per gallon = 448 miles
(700 miles) x (3 bux per gallon) / (14 miles per gallon) = 150 bux
That depends on how many miles to the gallon that the car consumes.
Depends on the fuel mileage the vehicle you are driving gets and the price of gas along the trip. At 30 mpg with gas costing $3.85 per gallon you will spend $166.83.
3.50 x 600/38 = $55.26
You would spend about $2,400 per year if you drive an average 15,000 miles per year at 25 mpg and the price of gas at $4 dollars a gallon.
If your car gets about 24 miles per a gallon and gas costs $3.00 a gallon you would spend about $31.25.
That depends on the vehicle you are driving, how you drive, the mileage that vehicle will get, and how much you spend per gallon for fuel. None of which you list.