Study guides

☆☆

Q: How would you make 9 hours and ten minutes into a decimal?

Write your answer...

Submit

Related questions

258 minutes= 4.3 hours or 4 hours and 18 minutes

9 hours, 40 minutes.

There are 300 minutes in 5 hours

6.7 hours make 402 minutes.

3 hours and 5 minutes.

30 hours and 45 minutes 30 hours and 45 minutes 30 hours and 45 minutes

2 hours and 41 minutes.

214x24=5136 you would first multiply the day by 24 (to make it into hours) 5136/60 then you would divide by 60 (to make it into minutes minutes) and the answer would be 85.6

Six minutes is 0.10 Hours or 1/10 of an hour.

Divide them by 60 as for example 120 minutes is 120/60 = 2 hours

No hours. It takes 60 minutes to make an hour so 48 minutes is less than an hour.

15 minutes

If the number is before the decimal, it is a whole number. The numbers after the decimal represent fractions of whole numbers. For example if you had to work 8.5 hours, you would work 8 whole hours plus one half hour.

You need to make it an expression of something, such as an hour. then divide minutes by 60 to get a decimal of an hour

540 divided by 60. =9 hours

220 minutes = 3 and 2/3 hours

The Earth takes 23 hours, 56 minutes, and 4 seconds to make a complete rotation.

A minute is a measurement of time. Therefore, 100 minutes could be equated to any other measurement of time such as seconds, hours, days etc... but your question omits to say what you would like it to be converted in to. If we assume that the most likely conversion you would want to make is into hours, then: 100 minutes = 1 hour & 40 minutes = 1 2/3 hours.

18x60 = 1080

I would make it as a decimal. To do that, you need do absolutely nothing! 0.0059 - and that's it!

There are 60 minutes in 1 hour.60 minutes per hour.60 secs make 1 min60 mins make 1 hour24 hours make 1 day48 hours make 2 dayseasy maths for anyone60 minutes

It would take 333.33 minutes or approximately 5 1/2 hours.

10, or 100. The decimal system would make many calculations much simpler. Of course, the hour would also have to be divided into decimal minutes (10 or 100), and each minute in decimal seconds (10 or 100). Or simply indicate fractions of a day, such as "I'll see you in 10 milli-days" (about a quarter hour, according to the current system).

4906/60 = 81.77 hours to 2 decimal places

16 hours, 11 minutes