Study guides

Q: If 100 pennies in a dollar how many pennies in a onehundred dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

430.100 pennies in 1 dollar, so 43000 pennies in 430 dollars.

There are 100 pennies in 1 dollar, so 5,000 pennies makes 50 dollars.

If 100 Pennies = $1 Dollar then $1 million ($1,000,000) dollars = 100,000,000 Pennies

There are 100 pennies in a dollar. 100 x 5,000 = 500,000 There are 50,000 pennies in 5,000 dollars.

There are 100 pennies in every dollar so 600 dollars would be 600x100, or 60,000 pennies.

There are 100 Pennies to a dollar. 100x250=25,000

100 pennies make a dollar so there are 50,000 pennies in 500 dollars

1 dollar = 100 pennies 100,000,000 pennies x (1 dollar/100 pennies) = 1,000,000 dollars

20,000 2000 (dollars) x 100 (pennies per dollar)

100 pennies = 1 dollar 1/100 dollar = 1 penny x/100 dollar = x pennies

700 pennies. There are 100 pennies in every dollar.

100 pennies = 1 dollarso64897 pennies = 64897/100 dollars = 648.97 dollars

$50.00 5000 pennies * (1 dollar / 100 pennies)

there are 100 pennies in a dollar. Just curious: How old are you? :)

Assuming that by pennies you mean cents (?!) They are worth 20.11 dollars.

A penny is worth 1 cent. You will have to collect 100 pennies to equal a dollar. Since there are 100 pennies in one dollar, you can find out how many pennies are in 100 dollars by multiplying the 100 pennies by 100 as follows: 100 pennies x 100 = 10,000 pennies

1 dollar = 100 pennies so 30 dollars = 100*30 = 3000 pennies. Simple!

100 pennies = 1 dollar so 100,000 pennies = 1000 dollars. So simple!

There are 100 pennies in one dollar, so two dollars is two times 100, or 200 pennies.

There are 100 pennies in 1 dollar, and 7 x 100 = 700. So, there 700 pennies in 7$.

There's 100 pennies in a dollar, so in $1100 there are 110,000 pennies.

As there are 100 pennies in a dollar, 500 dollars would yield 50,000 pennies.

100 pennies = 1 dollar 500,000 pennies = 5,000 dollars

1400 because in one dollar there are 100 pennies

1 dollar is equal to 100 pennies. Therefore: 2500 × 100 = 250,000 pennies.