Study guides

☆☆

Q: If 1 inch equals 50 miles how many inches do you need for 2500square miles?

Write your answer...

Submit

Related questions

If 1 inch on a map equals 5 miles, then 150 miles is 30 inches.

1.5 inches

45 miles would be 9 inches if 1 inch equals to 5 miles.

It is: 18 inches

Well if 1 inch equals 100 miles than 5 inches would equal 500 miles.

On the scale 1 inch:2 miles. 12 miles would be 6 inches

1 inches = 1.57828283 × 10-5 miles

9 inches

250/100 = 2.5 Therefore, if one inch equals 100 miles, 250 miles is represented by 2.5 inches.

5.25 miles

36 miles

1000 miles

18

12 of them.

Two inches is 1,000 miles and 34 inches is 17,000 miles.

660 *15 = 9900 miles

5 inches

5 inches.

5 inches

If an inch is set to measure three hundred miles, then three and two thirds inches equals 1100 miles. (300x3)+(300/3)x2))=1100

12 miles divided by 2 miles equals 6 inches so it is 6 inches dah

Seven inches would be 7 x 150 = 1,050 miles.

3.25 inches x 300 miles per inch = 975 miles

36 inches.

5