0

# If 60 minutes equals 1 hour what does 65 equals?

Updated: 9/18/2023

Wiki User

13y ago

It equals 1 hour and 5 minutes.

Wiki User

13y ago

Earn +20 pts
Q: If 60 minutes equals 1 hour what does 65 equals?
Submit
Still have questions?
Related questions

### 1 hour 65 minutes equals hoe many minutes?

1 hour (60 minutes) + 65 minutes = 125 minutes

### How do you change 2 hours and 15 minutes to a fraction?

Since an hour is 60 minutes, each minute is 1/60 of an hour, and 15 minutes is 15/60 of an hour.Since an hour is 60 minutes, each minute is 1/60 of an hour, and 15 minutes is 15/60 of an hour.Since an hour is 60 minutes, each minute is 1/60 of an hour, and 15 minutes is 15/60 of an hour.Since an hour is 60 minutes, each minute is 1/60 of an hour, and 15 minutes is 15/60 of an hour.

### How far could you travel in 22 minutes if you were traveling at 65 miles per hour?

22 minutes * (1 hour / 60 minutes) * (65 miles / 1 hour) = 23.833 miles.

### How many minutes is 6.5 hours?

60 minutes = 1 hour therefore 65 minutes = 1 1/12 hour or 1 hour 5 minutes

### What fraction of an hour is 52 minutes?

To answer this you need to express the hour in minutes. This gives us consistent units. There are 60 minutes in an hour, so the question can be rewritten as "what fraction is 52 minutes of 60 minutes." This is 52/60. That can then be simplified to 13/15

### How long does it take to travel 60 miles at 65 miles per hour?

At 65 miles per hours, you are traveling 1/65 miles per minute. The time to travel 60 miles would be 60/65 minutes.

### How many miles would you travel at 65 miles per hour for twenty minutes?

65*20/60 = 21.66... miles

### What is the miles per hour if you went 15.8 miles in 65 minutes?

Rounded to two decimal places, 15.8 / (65/60) = 14.58 miles per hour.

### How much time will it take to drive 65 miles at 60 mph?

1 hour 5 minutes.

### How many minutes would it take to drive 125 miles at 65 miles per hour?

125 miles / 65 mph = 1.923 hours1.923 hours * 60 = 115.38 minutes

### How many miles an hour is 65 feet per second?

44.3181818 miles per hour == 65 feet*60 seconds=3900 feet/ minute 3900 feet/ minute* 60 minutes=234000 feet/hour 234000feet/hour/ 5280 feet=44.3181818 mph

### How long does it take to drive 504 miles at 65 miles per hour?

504 / 65 = 7.75 hours, which equals 7 hours and 45 minutes.