Best Answer

Answer = (5 * 850)/6 = 708.333333333

Q: If 850 is for 6 hours how much would it be for 5 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Average speed = distance / time = 850/5 = 170 km per hour

170

Yes because 170*5 = 850

17km 550m

16.25

Related questions

Average speed = distance / time = 850/5 = 170 km per hour

170

170

Yes because 170*5 = 850

850 = 2 × 5 × 5 × 17

2 x 5 x 5 x 17 = 850

17km 550m

He would travel 3/5 of that or 165 miles.

170 x 5 = 850

2 x 5 x 5 x 17 = 850

it would approximately 5 hours but if you you went England to Pakistan it would take the exact 8 hours

16.25