answersLogoWhite

0


Best Answer
Copy

4509 divided by 12 = 375.75 or 375 boxes one box only three quarters full. So you would use 376 boxes.

2017-10-11 02:34:30
This answer is:
πŸ€“
🀯
πŸ€”
User Avatar

Your Answer

Loading...

Related Questions

Each box holds 6 cakes how many boxes can be filled from 240 cakes?

40 boxes. 240/6 = 40


If you had to load 490 boxes into crates and each crate holds 7 boxes how many crates would you need?

70 Crates


How many pencils are there in ten boxes if each box holds two dozen pencils?

240


There are 144 boxes in a crate. each box holds 72 bulbs.how many bulbs are in a crate?

10,368


How many boxes will you need if you need 32 eggs if each box holds 6 eggs?

6


Erin wants to pack 330 cookies in eight boxes If each box holds 36 cookies does Erin have enough boxes?

Who really cares about her cookies what nerd wrote this question?


There are 3 boxes in each of the box there are another 3 boxes and in each of the last box there are another 3 boxes how many boxes are there?

45


10 boxes of apples weight 300 pounds the box is 3 pounds when it is empty?

If there are ten boxes then each box & apples combination will weigh 30 pounds. If the box weighs 3 pounds empty then it holds 27 pounds when full.


Ian has 14 boxes of paper and divides then evently between 4 coworkers how may whole boxes did each coworker?

3.5


Inside each of three separate equal size boxes are two separate small boxes and inside each of the small boxes there are four even smaller boxes how many boxes are there altogether?

there are 33 boxes because if you count 3 that's 3. then the 2 boxes inside each big box that's 6 small boxes. and that makes 9 boxes. then you have 4 even smaller boxes. 4 multiplied by six makes 24. then you add 9 plus 24 and get 33.


How many boxes of Girl Scout cookies are in each case?

There are 12 boxes of Girl Scout cookies in each case.


A store sells boxes of juice in equal-size packs. Garth bought 18 boxes. Rico bought 36 boxes and Mai bought 45 boxes. What is the greatest number of boxes in each pack?

ur bad kid


288 pencils in 36 boxes?

288 pencils in 36 boxes, would mean 8 pencils in each box. If you had 288 pencils in each of 36 boxes, you would a total of 10,368 pencils.


How much force is each girl applying to the boxes?

That would depend on how the boxes are moving and how massive they are.


How many boxes of 12x12 tiles do you need for a 13x13 room?

13 boxes with 13 tiles in each


There are three separate equally sized boxes and inside each box there are two separate small boxes and inside each boxes the small boxes there are four even smaller boxes how many boxes in all?

3 big ones3 x 2 = 6 intermediate ones3 x 2 x 4 = 24 small onesTotal = 3 + 6 + 24 = 33 boxes in all


A store sells boxes of juice in equal-size packs. Garth bought 18 boxes Rico bought 36 boxes and Mia bought 45 boxes What is the greatest number of boxes in each pack?

9


How many boxes of spaghetti do you need to have 8lbs of cooked spaghetti?

you need 8 boxes (1 lb each)


How many boxes in a case of girl scout cookies?

There are 12 boxes in each case of Girl Scout cookies.


How do you describe a situation involving money when the result of a computation might always be rounded up?

Boxes hold 6 softballs each. You have 890 softballs. Boxes cost $1.50 each. Find the cost even if all the boxes are not full.


How do you put 90 pencil in 9 boxes in odd numbers?

It sounds like the goal is for each box to have an odd number of pencils. At first it seems impossible, but if one of the boxes can go inside another so that the larger box holds an even # plus the odd number in the smaller box (for a total of an odd number), then you can do it.


Ian had 14 boxes of paper and divide them evenly between 4 coworkers How many boxes did each coworker get?

3.5


A shipment of 15 cases of socks is received from the vendor Each case contains four boxes How many boxes of socks have been received?

60. To find the answer multiply the number of cases by the number of boxes in each case. 15 x 4 = 60


Ian has 14 boxes of paper and divides them evenly between 4 coworkers How many whole boxes did each coworker get?

3.5


Each case of cookies at a baking company has 27 boxes each box contains 9 cookies how many cookies are in each case?

27 boxes X 9 cookies per box = 243 cookies in a case.