Study guides

☆☆

Q: If an item is 80 percent off and it now costs 280 dollars what was the original price?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

The original price was $857.14

Percent of increase is the product of changes in price over the original price with 100%. That is:percent increase = (changes in price/original price) x 100%.For example:In a year period, the price of a stock increased from 50 dollars a share to 59 dollars a share. To find the percent of increase in the share price, compare the change in price to the original price:percent increase = (changes in price/original price) x 100%.= (59 dollars - 50 dollars)/50 dollars x 100%= 18%

128%

30 percent reduction means it is now selling at 70 percent of its original price. 70/100 = 17309 Divide 17309 by 70 to find 1% and then multiply the quotient by 100 to find its original price. 17309/70 = 247.2714286 247.2714286*100 = 24727.14286 dollars which is its original price. Answer: 24727 dollars correct to the nearest dollar.

its $256 .

60 Dollars

$90

If the discounted price is $35, then you must reverse the process to find the original price. The original price would be 38.99 dollars.

$150.00

The original price was $60, and 15% off drops that to $51.

25% of 60 = 15 OR if you are saying, it now costs $60 and it is 25% of the original price, then the original price = $240.

Let's call the price A. A × 80% = $65 A × 0.80 = $65 A = $65 ÷ 0.80 A = $81.25

If 75% of the original price is gone, then $13 is the remaining 25%.$13/0.25 = $52.00

AnswerIf $12,590 is the sale price and it represents 20% off the original price, then the $12,590 represents 80% of the original price.Po = Original pricePo x 80% = $12,590Po x .8 = $12,590Po = $12,590/.8Po = $15,737.50The original price of the car was $15,737.50___________________________________________________________________$12,590 is actually 80 percent of the original price.$12,590 / .8 = 15,737.50

The original price is the price before adding a profit/costs or before deductions.

If it's 25 dollars off, you would have to pay $264.95.

Discount: -$3,300.00 Total: $18,700.00

20% off is equivalent to 1-20% of the original price, which = 80%. So 0.8*22 dollars = 17.6 dollars.

The original price was 15,737.50

The original price was 771.43

IThe original price was reduced by 80% and the item cost $600. therefore $600 must be 20% of the original price. Therefore half of it, which is $300, would be 10% of the original price. This means that the original price was $3000.

$312.49 ; here's how: You have original price is 100%, final price = original price - discount amount, and discount amount = original price * discount percent.So Final price = original price - original price * discount percent = (Original price)*(100 % - discount percent).249.99 = P0 * (100%-20%) = P0 * (0.80) ---> P0 = 249.99 / 0.80 = 312.4875

$62,950.00

The original price was 120.00

The original price was $6.88