Sorry, 3 for a dime is 0.10/3 = 10/300 = .033 cents each; A dozen and a half is 18; 18 x .033 = 60 cents
You would pay 60 cents.
Dozen and half = 18They sell @ 10 cents for 3 so 60 cents for 6*3 = 18.
Reason: A dozen is twelve. Half of a dozen is six. Half of a Half of a dozen is three.
1.5 dozen = 18. The unit cost is misspecified and therefore ambiguous. At ten cents each, that would be 180 cents At ten cents for three, it would be 60 cents.
Each dozen has 12 eggs. 12 X 3 = 36, then add the half dozen (6) to equal 39
Because the value of it is worth half the value of a dime.
You can make lemon meringue pie! It won't take but two lemons though, and you can freeze the rest! To thaw lemons put them in a microwavable cup (I used my 4 cup measuring cup), and microwave about a minute and a half. They are real juicy.
A dozen is twelve, half a dozen is 6.
half a dozen is 6, so half a dozen dozen is 6 dozen, but the first thing, six dozen dozen has is 6x12x12or 6x144, so it is way more than 6x12.. In other words Six dozen dozen is 864 and half a dozen dozen is 72
1 dozen = 12 half a dozen = 6
There are 6 in half a dozen because a dozen is 12 and half 12 is 6
dozen = 12 half doz. = 6 12 x 3 + 6 = 42
Yes, a nickel is half a dime!
A dozen is twelve; a half dozen is therefore six.
Half a dozen is 6.
Six (6) is a half-dozen.
there are six eggs in a half dozen. 12 in a whole dozen.
18.Because dozen an a half = 1 dozen (12)+ .5 dozen(6) = 18
There are 6 units in half a dozen
half a dozen = ½ x 12 = 6 six dozen dozen = 6 x 12 x 12 = 864 So six dozen dozen is bigger
A baker's half dozen is a group of seven items, the concept being that it is one more than a half dozen.
atleast 1 and a half lemons because a 60 watt lightbulb takes thirty lemons so the amount of lemons you use is supposedly half of the watts so if 3 watts would be 1 and a half lemons
If a gross is 12 dozen....half a gross is 6 dozen