Best Answer

100% - 75% = 25%

100% = $15

10% = $1.50

5% = $0.75

20% = $3

25% = $3.75

Q: If something was 15 dollars and it was 75 percent off how much will it cost?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Well, to find 90% of 500 dollars, you multiply 0.90 by 500 to get 450, the subtract this from 500. Something that was originally $500 would cost $50 when marked down.

Okay. The 'full amount' of something is one-hundred percent. Half of one hundred is fifty. For example, if something costs five-hundred dollars and it was on special in a shop, it would cost two hundred and fifty dollars. So if an advertisement says something is fifty percent off, it means half off the original price.

40% off of 112 dollars = 60% of 112 dollars = 112*60/100 = 67.20 dollars

39.60 off

the answer is 48

Related questions

It would cost 12 dollars

14 dollars

3 dollars

Well, to find 90% of 500 dollars, you multiply 0.90 by 500 to get 450, the subtract this from 500. Something that was originally $500 would cost $50 when marked down.

Okay. The 'full amount' of something is one-hundred percent. Half of one hundred is fifty. For example, if something costs five-hundred dollars and it was on special in a shop, it would cost two hundred and fifty dollars. So if an advertisement says something is fifty percent off, it means half off the original price.

40% off of 112 dollars = 60% of 112 dollars = 112*60/100 = 67.20 dollars

Ice skates cost about $99.00 or 100 something dollars.

In Beijing this year I think that they cost something like 40 billion dollars In Beijing this year I think that they cost something like 40 billion dollars

39.60 off

47% = 47/100 = 0.47 $36 x 0.47 = $16.92 $36 - $16.92 = $19.08

23 dollors

$12.80