Best Answer

1200 miles @ 20 miles per gallon means 1200/20 = 60 gallons.

60 gallons @ 2.99 per gallon = 179.40

Q: If you are driving 1200 miles and gas is 2.99 per gallon and the car gets 20 miles per gallon what would that cost?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1760 yd = 1 mile 1200 yd = 1200/1760 = 0.682 miles (3dp)

To solve this, simply cross set up a proportion. 1 : 20 x : 1200 when you cross multiply, you will be left with 20x = 1200 x = 60 Therefore, 60 gallons Or Speed = 20mi/gal 1200mi x 1gal/20mi = 60 gallons

745.6454306844 miles

6k is 6000 meters and there are about 1600 meters in one mile. 6000 divided by 1600 would be 3.75 miles or 3 miles and 1200 meters.

1,200 miles = 1,931.2128 kilometers

Related questions

A simple division problem should yield our answer: 1200 miles Ã· 10 miles/gallon = 120 gallons. Therefore to drive 1200 miles in a vehicle that consumes a gallon of gasoline every 10 miles would require 120 gallons of gas. (Which at approximately $3.50, would be very costly).

It would cost($3.50) x (1,200) / (miles your car covers per gallon).

1200 miles @ 19 miles to the gallon = 1200/19 = 63.2 gallons. The price does not alter the amount of gas required.

Divide the number of miles by miles per gallon = 1200 / 32 = 37.5 gallons.

22.9 mpg driving 1200 miles how much will it cost?

1200/25 = 48 gallons

You will pay $360.00. 1200 miles x (1 gal / 10 miles) x ($3.00 / 1 gal) = $360.00

roughly 1200 miles

This one's easy ... 1200 miles, divided by 22 mpg = 54.5 gallons. 54.5 gallons times $1.95 per gallon = $106.28 for your gas money.

240 1200/15 x 3

1,200 miles at 12 miles per gallon = 100 gallons.100 gallons at $3.50 per gallon = $350 .

About 1200 miles