Best Answer

$15/hr. x 40hrs./wk. = $30,000 gross (pre-tax) pay per year.

Q: If you make 15.00 hour for 8 hours how much is that for a year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1500 hours is 62.5 days.

11.25 dollars/hour x 30 hours is 11.25 x 30 = $337.50

It depends on how many hours you work in a year!

It depends on how many hours you are contracted to work.

If you work 40 hours per week its about 18 dollars an hour.

Related questions

1500 hours is 62.5 days.

It is: 1500/60 = 25 hours

$10.10 an hour.

If one makes $19,986 a year and works 30 hours a week, they make $12.82 an hour.

assuming you work 40 hours per week, roughly $9.81/hour

Assuming you work a 30 Hour week, with 2 weeks off a year, 30 * 50 = 1500 29148 / 1500 = 19.432 19.432$/hour. I hope that's in Pounds or Euros and not dollars.

11.25 dollars/hour x 30 hours is 11.25 x 30 = $337.50

If you work 7 hours a day (i.e. 8 hours with an hour off for lunch), $42,000. a year equals approx. $27.00 an hour.

That depends on how many hours you work.

The answer will depend on how many hours you work in a year.

That depends on how many hours you work a week.

It depends how many hours a week you work