Best Answer

55 x 7 = 385 miles

Q: If you were driving 55 miles per hour how far will you travel in 7 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

80mph = 80 miles/hour If you drive for one hour at 80 miles/hour, you will travel 80 miles.

=55*7=385

If I can travel 450 miles in 2 hours, I can travel 450 ÷ 2 = 225 miles in 1 hour. As I can travel 225 miles in each hour, I can travel 1200 miles in: 1200 ÷ 225 = 51/3 hours = 5 hours 20 minutes.

7.8

3 hours to travel 15 miles at 5 miles per hour

Related questions

227.5 miles

A little more than 15 hours

In 2 hours, you will travel 140 miles. The extra 12 miles will take 10 minutes 28 seconds.

5.24 hours.

If the speed is constant, it will take 11 hours.

Watch closely: 55 x 5 = 275 miles

93 miles

80mph = 80 miles/hour If you drive for one hour at 80 miles/hour, you will travel 80 miles.

=55*7=385

0.0833... hours.

11.386 hours.

It depends on how fast you travel. If you went 195 miles per hour then it would only take you one hour. If you traveled at 100 mph then it would take you about 2 hours