Best Answer

I believe this person would have dug a total of 1400 feet. Taking 60 divided by 6, giving you ten. multiplying 10 by 20, which gives you 200, multiplying that by 7.

OR

60 (an hour) divided by 6, which gives you ten, multiplying that by 7, which should give you 70. Take 20 minutes and multiply that by 70. You should also get 1400. If I did this right.. it should be correct. :P I'm not exactly great with these kinds of problems

Q: In 6 minutes you dig 20 feet How many feet can you dig in 7 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

1.7 hours

7.7 hours

In one hour, Ryan digs 1/5 of the hole. In one hour, Castel digs 1/6 of the hole. So, in one hour, together they would dig 1/5 + 1/6 = 11/30 of the hole. So they require 30/11 hours = 2.7272... hours = 2 hours 44 minutes (approx).

1 hour.

45 minutes

Related questions

19,800 seconds.

you have to dig 100 feet

It takes 3 x 6 = 18 man hours to dig 12 holes. Therefore it takes 18/12 = 1.5 man hours to dig 1 hole. To dig 9 holes takes 9 x 1.5 man hours = 13.5 man hours If 2 men are working then they take 13.5/2 = 6.75 hours or 6 hours 45 minutes.

You can't dig half a hole. If you dig there is a hole.

1.7 hours

12/7 hours.

The dimensions of the garden are irrelevant to the solution In 1 hour the father can dig 1/3 of the garden, and the son can dig 1/4 of the garden Together in 1 hour they can dig 1/3 + 1/4 = 4/12 + 3/12 = 7/12 of the garden The whole garden will take 1 ÷ 7/12 hours = 12/7 hours = 1 5/7 hours = 1 hr 42 6/7 mins They will take slightly less than 1¾ hours to dig the garden together.

2.4hours

The duration of Dig That Uranium is 1.02 hours.

7.7 hours

In one hour, Ryan digs 1/5 of the hole. In one hour, Castel digs 1/6 of the hole. So, in one hour, together they would dig 1/5 + 1/6 = 11/30 of the hole. So they require 30/11 hours = 2.7272... hours = 2 hours 44 minutes (approx).

You have to dig 508,775,742 feet deep to find gold