Study guides

☆

Q: Increase 60 by 600 percent

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

960 is a 60% increase on 600.

20 percent of 60 percent of 600 is 72.

= 60% * 600= 0.6 * 600= 360

= 60% * 600= 0.6 * 600= 360

60 percent.

To find 60 percent of a number, multiply the number by 0.6. In this instance, 0.6 x 600 = 360. Therefore, 60 percent of 600 is equal to 360.

To find 600 percent of a number, multiply the number by 6. In this instance, 6 x 60 = 360. Therefore, 600 percent of 60 is equal to 360.

60% of £600= 60% x £600= 0.60 x £600= £360

increase= 900-600 = 300 %increase = 300/600 x 100% =50%

60% 600= 60

600

60% increase.

People also asked