Study guides

☆☆

Q: Is 48 hours greater than 4 days?

Write your answer...

Submit

Related questions

Only if C is greater than 48.

4 days is twice greater

4 days1 day = 24 hours2 days = 48 hours4 days = 4 days * 24 hours/1day = 96 hoursthus, 4 days > 48 hours

18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.18 days, 4 hours and 48 minutes.

48 hours is 2 days

48 days = 1,152 hours.

48 hours is exactly 2 (two) days.

24 hours to a day, so 48 is 2 days.

Two days equal 48 hours.

there is 2 days in 48 hours

One day is 24 hours. Two days are 48 hours. So 43 hours is less than 2 days.

2, each being 24 hours long. there are 2 days in 48 hours

greater

Each day is 24 hours long. 48/24 = 2 Therefore, 48 hours equals 2 days.

48 hours

48 hours

if there are 24 hours in a day then 48 hours are in two days and you know that in business hours there are 8 hours well you divide 48 by 8 and you get 6. so what ever its for it should be 6 days till you get it

A typical working day is 8 hours. To find how many working days there are in 48 work hours divide 48 by 8. The answer is 6.

The answer is it is greater than

5 billion is greater.

There are 48 hours in 2 days

48 hours

48 hours = 2 days = 2,880 minutes = 172,800 seconds

The numbers before the decimal points add to 48 so any numbers greater than 0 after the decimal makes the sum greater than 48

There are 24 hours in a day. 24+24 = 48 48+24 = 72 72 hours is three days.