Study guides

Q: Is 50 inches 15 miles

Write your answer...

Submit

Related questions

50 miles = 3,168,000 inches.

1 mile = 5280 feet = 5280 x12 inches = 63,360 inches 15 miles = 15 x 63360 = 950,400 inches

For a scale of 1 inch = 50 miles, a length of 9 inches is 9 x 50 miles = 450 miles

15 miles

3,168,000

660 *15 = 9900 miles

50 miles = 60 minutes 5 miles = 6 minutes 15 miles = 18 minutes

5883

A 50 quart cooler on amazon was 15 inches x 22.5 inches x 16.75 inches

15 x .50 = 7.50

15 miles in 60 minutes = 15 miles in 3600 minutes = 15 miles in 216000 seconds = 1 mile in 14400 seconds = 5280 feet in 14400 seconds = 63360 inches in 14400 seconds = 4.4 inches in one second = 88 inches in 20 seconds, or 7 feet-4 inches.

1.62 = 162/100 = 81/50 That is true whether they are inches, on miles or days.

12 of them.

750Ã·15 equals 50. 50 times $3.63 equals $181.50.

That depends what those 15s refer to. Are they 15 centimetres? 15 metres? 15 inches? 15 miles?

Dividing distance travelled by speed, and multiplying by 60, gives 15/50 x 60 = 18 minutes. OR...50 miles and hour is 1 minute and 12 seconds a mile..So 15 miles times by time for one mile (72 seconds X 15) = 18 :)

50 minutes and 15 seconds.

15

One inch would equal 50 miles so 5 inches would equal 250 miles 250 Miles

12 inches = 100 miles so 6 inches= 50 miles. If the map is 112 inches long, then you would divide 112 by 6, which is 18 & 2/3 . You would then multiply 18 & 2/3 by 50, which comes out to be 933 & 1/3 miles. This means that Wisconsin is about 933 miles long. I only changed the proportion of 12 to 100 to 6 to 50 to work with easier numbers. In reality, you could have done the problem shorter by just dividing 112 by 12 and multiplying that number by 100. You still would have gotten 933 & 1/3 miles.

50 miles 10 inches

.00007 inches of mercury

It would take 3 hours, 20 minutes 50 miles divided by 15 mph 50/15 = 3.333 1/3 of 60 minutes = 20 minutes

no because 4 times 12 equal 48 inches and it is not bigger than 50 inches.

Convert them all to the same per x hours and then compare them. You can either convert them all to unit rates (x = 1) or some other rate (eg lcm of 16, 50, 15 and 20). I'll use unit rates: 800 miles per 16 hours = 800 ÷ 16 miles per 16 × 16 hours = 50 mph 1500 miles per 50 hours = 1500 ÷ 50 miles per 50 ÷ 50 hours = 30 mph 600 miles per 15 hours = 600 ÷ 15 miles per 15 ÷ 15 hours = 40 mph 900 miles per 20 hours = 900 ÷ 20 miles per 20 ÷ 20 hours = 45 mph 50 mph is the greatest unit rate → 800 miles per 16 hours is the greatest rate. --------------- The rates can be ordered: 50 > 45 > 40 > 30 → 800 miles per 16 hours > 900 miles per 20 hours > 600 miles per 15 hours > 1500 miles per 50 hours.