Q: Is 5 plus 36 equal to 41?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

3 times 12= 36 36 plus 5= 41 3 years 5 months = 41 months is that what you mean?

5/9 + 7/12 20/36 + 21/36 41/36 = 1 5/36

36+(18+12)/6 = 36+30/6 = 36+5 = 41

One yard is equal to 36 inches. Therefore, 1 yard 5 inches is equal to 36 + 5 = 41 inches.

7/12+5/9 is the same as 21/36+20/36 = 41/36

Related questions

The answer to your question 5+36=41

3 times 12= 36 36 plus 5= 41 3 years 5 months = 41 months is that what you mean?

5/9 + 7/12 20/36 + 21/36 41/36 = 1 5/36

36+(18+12)/6 = 36+30/6 = 36+5 = 41

20/36 + 21/36 = 41/36 or 1 and 5/36

There are 36 inches in one yard. Therefore, 41 inches is equal to 41/36 = 1 remainder 5 or 1 yard 5 inches.

5

Expressed as a mixed number in its simplest form, 41/36 is equal to 1 5/36 or one and five thirty-sixths.

One yard is equal to 36 inches. Therefore, 1 yard 5 inches is equal to 36 + 5 = 41 inches.

7/12+5/9 is the same as 21/36+20/36 = 41/36

41 - 36 = 5

6² + 5 = 6×6 + 5 = 36 + 5 = 41