Study guides

Q: Laura has 4.50 in dimes and quarters She has 3 more dimes than quarters How many quarters does she have?

Write your answer...

Submit

Related questions

He has 18 quarters (for $4.50)...........and 10 dimes ($1.00)

laura has 3 times as many dimes then quaters she has 8 dime more then quaters what is the value

Helen has twice as many dimes as nickels and five more quarters than nickels the value of her coins is 4.75 how many dimes does she have?

Eighteen

4 Qs 12 Dimes 20 Nickles

More dimes since they are smaller.

7 nickels, 4 dimes, 3 quarters

dimes is more because 500 dimes dont equal 25 quarters just multiply and you will figure outttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

7 nickels, 4 dimes, and 3 quarters.

4 ways:4 quarters3 quarters + 2 dimes + 1 nickel2 quarters + 5 dimes1 quarter + 7 dimes + 1 nickelAll other combinations would require more than 1 nickel and/or more than 9 dimes.

d = q + 3; 10d + 25q = 345. 10(q + 3) + 25q = 345 ie 35q = 315 so q = 9 and d = 12. Check: 9 quarters = $2.25, 12 dimes = $1.20, total $3.45.QED

A really, really large number. (But more than 2.5 times as many dimes would fit in the same barrel -- so if you're offered a barrel full of either dimes or quarters, pick dimes.)

2 quarters, 4 dimes and 3 pennies.2 quarters, 4 dimes and 3 pennies.2 quarters, 4 dimes and 3 pennies.2 quarters, 4 dimes and 3 pennies.

The man has 13 dimes and 7 quarters, which equate to $3.05 $1.30 + $1.75 If he had 13 quarters and 7 dimes he would have $3.95 $3.25 + 70c The method used to work this out was dividing 90c by the difference between the value of a dime and a quarter- i.e. 15c . 90 / 15 = 6, so of 20 coins, 6 more were dimes than quarters. Subtract 6 from 20, then halve the result = 7 the lower number is 7, the higher number is 7+6, = 13. Please also note that 'Quarters' is spelled with 2 'r's

More than 25.

The question is incomplete. Please post a new version with the rest of the problem.

70 - 30 = 40, 40/2 - 20, so there are 20 dimes and 50 quarters

its obvious, quarters

2 quarters,4 dimes, and 3 pennies

480 dimes

one dollar

I have filled up 3 quart jars Of quarters, their value range from 176 dollars to 198 dollars I am trying to fill a quart jar with dimes but that takes a long time. I suspect that the dimes Will be worth more than the quarters Because they pack together tighter.

160 quarters = $40.00480 dimes = $48.003,999 pennies = $39.99

.10x+.25y=2.30 (where x is the number of dimes and y is the number of quarters) y=x+5 (Given in question) .10x+.25(x+5)=2.30 (substitution) .10x+.25x+1.25=2.30 (distribution) .10x+.25x=1.05 (subtractive property of equality) .35x=1.05 (combine like terms) x=3 (divide both sides by .35) Parker has 3 dimes and 8 quarters

q = d + 8. 10d + 25q = 515 so 10d + 25d + 200 = 515 ie 35 d = 315 so d = 9 and q = 17 Check 9 x 10 + 17 x 25 = 90 + 425 = 515 QED