Q: Paula has x dollars and y cents How many cents does she have?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Assuming you mean cents, there are 100 cents in one dollar. Therefore, 1729.51 dollars is equal to 1729.51 x 100 = 172951 cents.

You can buy 20 x 20cent lollies with 4 dollars.

44 x 50 cents = 2200 cents or 22 dollars.

4 dollars & 6 cents = $4.06 4.06 x 42 = 170.52 Therefore four dollars and 6 cents multiplied by 42 is one hundred and seventy dollars and 52 cents.

a dime = 10 cents, there 10 dimes in a dollar. 55 dollars x 10 dimes = 550 dimes

Related questions

1 dollar = 100 cents 12 dollars = 100 x 12 = 1200 cents

if 40 is cents then 2 cents x 20 if 40 is dollars then 2 cents x 2,000

11 dollars x 100 cents = 1,100 cents

Assuming you mean cents, there are 100 cents in one dollar. Therefore, 1729.51 dollars is equal to 1729.51 x 100 = 172951 cents.

15 cents per second is 15 x 60 cents per minute. That's 15 x 60 X 60 cents per hour. Dividing by 100, That's 15 x 6 x 6 dollars per hour, or 540 dollars per hour.

You can buy 20 x 20cent lollies with 4 dollars.

It is 4 dollars and 50 cents ($4.50) or 4.5 dollars. 9 x 50 = 450 and 450 divided by 100 cents/dollar = 4.5

pen15

44 x 50 cents = 2200 cents or 22 dollars.

She earned one million dollars.

every dollar = 100 cents every dime = 10 cents 100 dimes = 10 cents x 100 = 1000 cents 1000 cents / 100 cents = 10 groups of 100 cents every group of 100 cents = 1 dollar. So $10

dollars per hour x 1.67 = cents per minute