Q: QHow many months in 60 years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

There are 12 months in one year. Therefore, 60 months is equal to 60/12 = 5 years.

There are 60 months in 5 years. 12 months/year x 5 years = 60 months.

There are 60 months in five years.

There are 60 months in 5 years.

60 months equals 5 years, because there are 12 months in a year and 60 / 12 is 5.

There are 12 months in one year. Therefore, 60 years is equal to 60 x 12 = 720 months.

5 Years

5 Years

18 months.

12 months multiplied by 5 years = 60 months

60

60

People also asked

Study Guides

Algebra

★★★
☆

J's study guide

★★★
☆ ☆

Steel Tip Darts Out Chart

★★★★
☆

History study guides

★★
☆

Trending Questions

A teacher walks into the Classroom and says If only Yesterday was Tomorrow Today would have been a Saturday Which Day did the Teacher make this Statement?

Who would you swap lives with for a day?

How do you get 1000000 robux for free?

How much is 60000 pennies worth?

What is 60000 pennies worth in dollars?

What is the difference between a reaction to and a critique of a piece of art?

What is the email address of eat bulaga?

What is Spider-Mans phone number?

Previously Viewed

QHow many months in 60 years?

Unanswered Questions

What is the objects or creatures in the story which bore the marks of the manobo community?

The doctor gives a new life to patient Justify this statement?

What does the poem Bibliophile by Edith Tiempo means?

In the story of In the name of the father by budjette tan What is the characteristic of out father?

Ano ang meaning ng PROFEM?

Why memory sticks are popular?

A weight of 900N is supported by two chains of length 4m and 3mDetermine the tension in each chain?

How many onions do i need for 100 hamburgers?