Study guides

Q: The price of shirt went from 25 to28 by what percent did the shirt increase?

Write your answer...

Submit

Related questions

Exactly 14 times

24 to28 depending on thickness

it will take 26 to28 years to become an complete ethologist. it depends on the thing you take like vetinary, zoolog...............etc.....

The mathematically correct answer is -14 and +14. But I expect you want 13 and 14.

Pigeons are birds, they lay eggs, they do not get pregnant. It takes about 21 to28 days for pigeon eggs to hatch. Once the male pigeon fertilizes the egg in the female pigeon, an egg will be laid within 12 hours or less.

Going from 25.00 to 65.00 is an increase of 160%

The new price of the shirt is $77.56 + tax.

The percent of the increase is: 66.67%

if p is the percent increase, multiply the old price by (1+p) to get the new increased price.

24.3902% increase.

24.3902% increase.

11.70.

Convert the percent of increase into a decimal, multiply that by the original price and take that answer, and add it on to the original price. BAM. new price:)

The final price is 9,176.32

The sale price is 40.00

The increase is 6.741 resulting in 17.241

30/24 = 1.25The increase is 25%.

0.22 is 137.5% of 0.16.The increase is 37.5% .

The percentage of increase from 52 to 64 is 23 percent.

It was 10.00*1.3*0.7 = 9.10

Price of increase is basically when a percent of change describing an increase in a quantity.An example would be: The price of an item increases from 8$ to 12$. The amount of the increase is 4$ and the percent of increase is 4/8=0.5=50%Answer got from Holt McDougal Mathematics course 3.

if 18.60 is 20%, that represents one-fifth, so price was 93.00 and is now 111.60.

Percent of increase is the product of changes in price over the original price with 100%. That is:percent increase = (changes in price/original price) x 100%.For example:In a year period, the price of a stock increased from 50 dollars a share to 59 dollars a share. To find the percent of increase in the share price, compare the change in price to the original price:percent increase = (changes in price/original price) x 100%.= (59 dollars - 50 dollars)/50 dollars x 100%= 18%

12.5% increase.

650 to 806 is an increase of 24%