Study guides

Q: How many min are in 7 hrs?

Write your answer...

Submit

Related questions

187 minutes.

8 hrs 35 min

7 hrs

1 day = 24 hrs, and 1 hr=60 min. Therefore 1 day=1440 min. Therefore 1 day + 4 hrs + 7 min equals 1440 min + 240 min+ 7 min or 1687 minutes. Applying the same principal to the other side of the equation gets us 360 min + 20 min or 380 min. 1687 minutes - 380 minutes = 1307 minutes. This equals 21 hrs 47 min.

It is 7 hrs and 52 min. Thanks!

10080... 60 min x 24 hrs x 7 days

One tenth of an hour for every six minutes worked and one tenth of an hour for each remainder of three minutes or more. Example 7 hrs 8 min = 7.1 hrs. 7 hrs 9 min = 7.2 hrs.

If the question is "how many hrs in 627?" then the answer is 6 hrs 27 min but if the question was " 627 min make up how many hrs in a day??"" it must be 24 hrs...

Episode I: The Phantom Menace (133 MIN) = 2 HRS 13 MIN = 2.216 HRS Episode II: Attack of the Clones (142 MIN) = 2 HRS 22 MIN = 2.366 HRS Episode III: Revenge of the Sith (140 MIN) = 2 HRS 20 MIN = 2.333 HRS Episode IV: A New Hope (125 MIN) = 2 HRS 05 MIN = 2.083 HRS Episode V: The Empire Strikes Back (127 MIN) = 2 HRS 07 MIN = 2.116 HRS Episode VI: Return of the Jedi (135 MIN) = 2 HRS 15 MIN = 2.250 HRS Total (803 MIN) = 13 HRS 22 MIN = 13.383 HRS

1 hrs 00 min

that would be 45/7 = 6.43 hrs, or about 6 hrs and 26 min

5 hrs 41 min

366 days x 24 hrs/day = 8784 hrs 8784 hrs x 60 min/hr = 527040 min 527040 min x 60 sec/min = 31622400 sec

(20.75 - 9.5) hrs = 11.25 hrs = 11 hrs and 15 min

I COME UP WITH 534 MILES. 7 HRS AND 32 MIN

4 hrs, 7 min

3661 miles 7 hrs 10 min

161245493 min * 1 hr / 60 min * 1 day / 24 hr = 161245493 min hrs days / 1440 min hrs = about 111976 days

about 7 hrs. 18 min.

7 hrs and 20 min

2 hrs 35 min to 3 hrs

13 hrs.

11 hrs and 6min

I believe that Neptune has this axial rotation period.

2 hrs and 10 min.