answersLogoWhite

0


Best Answer

Time = Distance/Speed

So time = 150 miles / 45 miles per hour = 3.33.. hours = 3 hours 20 minutes.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2009-11-18 11:59:55
This answer is:
User Avatar
Study guides

How do corporations raise money

Which type of graph compares parts within a whole

Which of these is a major advantage of a corporation

The goal of basic science is

โžก๏ธ
See all cards
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
No Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: Tovah drove 150 miles at the speed of 45 miles per hour How long will it take her to drive that distance?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

You drove 65 miles per hour for 3.5 hours how far did you drive?

Use the formula: distance = time x speed.


How long to drive from Glasgow to the eurotunnel?

The distance is nearly 500 miles and it would take around 8 hours if you drove non-stop.


How many miles did you drive if you drove 30 miles per hour for .75 hours and 55 miles per hour for 1.25 hours?

You drove 91.25 miles.


How is miles per gallon calculated?

The number of miles driven divided by the amount of gallons to drive that distance. If you drove 330 miles and it took 10 gallons to refill the tank, then you got 33 miles per gallon. You are only able to compute this if you start with a full tank and then refill the tank back to full after you drove a certain distance or start with a specific amount of gas and drive till you run out of gas.


You drove a car 88.0 kilometers . how many miles did you drive?

88km = 54.68 miles


If you drove 224 miles in 4 hours. if you drove at constant speed how fast did you drive?

The answer is 224/4 = 56 miles per hour


Matt drove for three hours at 65 mph How far did he drive?

if he drove for 3 hours and drove at 65 miles per hour then 65 x 3= 195 miles the answer is 195 miles! A.KISS


If you drove 40 mph for 55 miles how long did you drive for 5 hours?

The answer is in the "Miles per hour" (Mph) you drove. If you drove 40 Mph, then in one hour you would have driven 40 miles. Therefore, in five hours, at the constant speed of 40 Mph, you would have drive 200 miles.


How long would it take to drive 110 miles?

An hour if you drove at 110mph...or 30 mins if you drove at 220mph :)


How many miles did dan drive when he drove 62 mph and 3.5 hours?

217 miles.


In two days jaun drove 200 miles he drove 30 more miles the first day than the second how far did he drive the second day?

85 miles


How many miles did Lydia drive if she drove 180 miles for 3 hours on Tuesday then drove 7 more hours at that rate?

Lydia's speed on Tuesday was 180 miles divided by 3 hours, or 60 mph. If she then drove 7 hours at 60 mph, she drove 420 miles. Altogether, she drove 420 + 180 or 600 miles.

People also asked