Best Answer

90 pounds

100 pounds = 100%

10 pounds = 10%

100 - 10 = 90

Study guides

☆☆

Q: What 100 pounds of 10 off discount?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

90 pounds 100 pounds = 100% 10 pounds = 10% 100 - 10 = 90

The discount is 10% of 100, which is 10.

Discount = (40) x (25/100) = (4) x (25/10) = 100/10 = 10

10% off 20 pounds = 90% left = 20*90/100 = 18 pounds.

6% of 150 = 150*6/100 = 99 with 10% discount = 9*(100-10)/100 = 8.16% of 150 = 150*6/100 = 99 with 10% discount = 9*(100-10)/100 = 8.16% of 150 = 150*6/100 = 99 with 10% discount = 9*(100-10)/100 = 8.16% of 150 = 150*6/100 = 99 with 10% discount = 9*(100-10)/100 = 8.1

If you get 10% off that means you pay 90% (100% - 10%) so multiply 14.50 by 0.90 which is 90% as a decimal

10% off of 56 = 50.4= 56 -(10%/100%* 56) = 56 - (0.1 * 56) = 56 - 5.6 = 50.4

10 percent discount off 876 = 788.410% off of 876= 10% discount applied to 876= 876 - (10% * 876)= 876 - (0.10 * 876)= 876 - 87.6= 788.4

Discount: 10% off

Discount #1 = 40% Discount #2 = (100% - 40%) X 30% = 18% Discount #3 = (100% - 40% - 18%) X 10% = 4.2% Total discount off the original price = 40% + 18% + 4.2% = 62.2%

Yes. To determine the discount of 10%, move the decimal one space to the left. That will be the 10% discount. So if you're looking at a $100.00 item, the discount would be $10. If you're looking at a $79.85 item, the discount is $7.985 (or roughly $8.00).

Yes

People also asked

Featured Questions