Study guides

Q: What 5 of 1500?

Write your answer...

Submit

Related questions

A tax of 5% on a principal of $1500.00 can be calculated by:$1500 * 0.05 = $75where 5% = 0.05.So the total price would be the principal plus the tax:$1500 + ($1500 * 5%)= $1500 + ($1500 * 0.05)= $1500 + $75= $1575

5% of 1500 = 5% * 1500 = 0.05 * 1500 = 75

5% of 1500 is 75

1500*5 = 7500

5% of 1,500 = 5% * 1500 = 0.05 * 1500 = 75

1500 x 5% = 75

5 percent of 1500 is 75.5% = 5/100 and 5/100 x 1500 = 755% is 75.

1500 + 5% = 1575

600 = 1500 x 2/5 = 1500/5 x 2 = 300 x 2

1500

It is: 0.05*1500 = 75

1500 = 2*2*3*5*5*5 or 22*3*53

5 percent means 5 per 100 in 1500 there are 15 "hundreds" so for 1500 it is 5*15=75 total 1500+75=1575

5% is the same as 0.05 and 0.05 times 1500 is 75

2/5 of 1500 is 600.

5

5% of 1500.00 = 5% * 1500 = 0.05 * 1500 = 75.00

To find this, we divide 75 by 1500. So, 75/1500 = 0.05, or 5%.

472.5 i converted 6.3% to .063. multipled that by 1500 to find 6.3% of 1500 and multipled this by 5

5% of 1500 = 5% * 1500 = 0.05 * 1500 = 75

5% of 1,500= 5% * 1500= 0.05 * 1500= 75

the ratio of 300 and 1500 would be 1:5

1,500 + 5% = 1,575

As a product of its prime factors: 2*2*2*5*5*5 = 1000 As a product of its prime factors: 2*2*3*5*5*5 = 1500

The front track of the 2004 GMC Sierra-1500 is 5 ft. 5 in. (65 in.).