Q: What 6 coins make 9 cents?

Write your answer...

Submit

Related questions

Use one dime, two nickels and 6 cents.

Yes, you can make 25 cents with 9 coins by using 5 pennies and 4 nickels.

2 quaters (50 cents), 3 dimes (30 cents), 4 pennies (4 cents) which is 9 coins

1 dime, 2 nickels, 6 pennies

To make 89 cents with 6 coins, you have to first realize that the "9" part of the cents is comprised of 5 cents and 4 pennies. Therefore, you have to have 4 pennies and 85 cents using 2 coins; impossible, since you would need 3 coins(if you had half-dollars) to make that amount: a half-dollar, quarter, and a dime. Basically, it's impossible with only coins worth 0.01, 0.05, 0.10, 0.25, and 0.50 of the currency(US$, I assume?)

1 * 25 cents 8 * 1 cent Simple!

5 pennies 4 nickels

Yes, you can make seventy-four cents with nine coins: quarter, quarter, dime, nickel, nickel, penny, penny, penny, penny

You cannot. With US coins, you are limited to pennies, nickels, and dimes. 5 pennies = 5 cents 4 nickels = 20 cents Total of 9 coins and 25 cents. It is impossible to use any greater number of coins and impossible to use 10 coins in today's US currency.

9 pennies, 4 nickels, 3 dimes

Yes. 2 quarters, 5 nickels and two pennies = .50+.25+ .02 + 77 cents

3x pennies +3x nickles +3x quarters ------------------ $ 0.93

1 quarter, 5 dimes, and 3 pennies

Six nickels and three pennies. 6+3=9

2 quaters $0.50 4 dimes $0.40 3 pennies $0.03 9 coins $0.90

90 Cents or $0.90 1 Dime = 10 Cents

A half dollar (50-cent piece), 7 nickels, and a penny.

3 of 1c = 3c 1 of 5c = 5c 5 of 10c = 50c 3 + 1 + 5 = 9 3 + 5 + 50 = 58 ======================= Rose has 1 Quarter = 25 cents 1 Dime = 10 cents 4 Nickels = 20 cents 3 Penny = 3 cents ===================== 9 coins =58 cents

One quarter, three dimes, and five pennies add up to sixty cents. And also 3 dimes and 6 nickels.

You can use 3 quarters 6 nickles and 5 pennies. 75 plus 30 equals 1 dollar and 5 cents plus 5 pennies is $1.10 3 plus 6 is 9 plus 5 equals 14. So now you know you have 14 coins and $1.10

2 quarters = 50 cents 2 dimes = 20 cents 5 pennies = 5 cents Total = 75 cents

A Quarter, a Nickel and 7 Dimes: 1 × 25 cents + 1 × 5 cents + 7 × 10 cents = 100 cents = 1 dollar.

3 Quarters 1 nickel 9 pennies OR 8 dimes 1 nickel 4 pennies

Three dimes, three nickles, and three pennies.

You do. 6 dimes = 60 cents 9 nickels = 45 cents 6 dimes = 12 nickels